Лятото вече е тук. Картината, в която лежим на плажа с питие в ръка, докато слушаме шума от разбиващите се в брега морски вълни, за някои щастливци вече е факт, а на други от нас съвсем скоро им предстои. Какво обаче е важно да не пропускаме, за да изживеем най-пълноценно морските моменти? Доброто настроение, правилната нагласа и перфектният бански, разбира се. Банският е една от най-важните части при подготовката ви за всякакви плажни изживявания. Вижте трите основни критерия, които трябва да имаме предвид, когато искаме да изберем най-подходящия модел мъжки бански:

  1. Трябва да изберете модел, който подчертава и е подходящ за тялото ви

При избора на бански, трябва очевидно да взимате предвид своето тяло. Оттам следват удобството, качеството, стила, условията и целта, за които ви трябва. Избирайки подходящия модел спрямо вашето телосложение, не само ще ви накара да изглеждате по-добре, защото ще подчертае тялото ви и няма да открои недостатъците ви, но и ще ви накара да се чувствате по-комфортно и удобно. А когато се чувствате удобно в кожата си, следват единствено приятни моменти. Имайте предвид, че баща на три деца например, който е отишъл на море, за да си почине, ще има нужда от по-различен бански от млад ерген, който е отишъл на море заради други подбуди. Все пак има някои основни правила, които трябва да следвате. Например подберете класически модел, в хубав цвят, който да отива на тена ви; не икономисвайте от бюджета си, а заложете на качествени модели и материи. Желателно е да се въздържате от прекалено крещящите цветове и райетата.

Основната цел е да правите добро впечатление и да се чувствате добре.  Затова най-важното е да се чувствате удобно – и посредством модела, и посредством цвета, в който са решени.

  1. Бъдете наясно при какви условия ще използвате мъжките бански

Ако банските ви трябват по време на ваканция, за ползване в басейна или морето, то не ви трябва нещо прекалено скъпо. Има качествени мъжки бански на достъпни цени, които ще ви свършат идеална работа. Ако обаче имате желание да се занимавате професионално плуване или да практикувате водни спортове, трябва да изберете модел с високо качество, който да ви е много удобен.

Проверете и нивото на защита срещу UV лъчите на материята. Може да закупите и горнище, което да си отива с долнището.

  1. Бъдете честни със себе си

Всеки от нас има определени възприятия за това как изглежда. Ако купувате мъжки бански за себе си, допитайте и до второ мнение. Купете мъжки бански, които отиват на фигурата ви и отразяват индивидуалността ви. Може да ви се иска да си купите последния модел на дадена марка, но той никак да не ви отива. Заложете на мъжки бански, в които изглеждате и се чувствате добре.

През настоящото лято модните тенденции категорично определят шарените и банските в ярки цветове за актуални. Независимо дали са шорти и ли стандартните бански плувки.

мъжки бански

Освен това отново се завръщат белите бански, които подчертават добре мъжкия тен и мускули.

В онлайн магазина www.queerwear.net можете да намерите много и голямо разнообразие от модели от последните колекции на най-известните световни производители на мъжки бански. Интересни статии, снимки и видеа  за последните  тенденции в мъжката интимна мода вижте на www.queer.bg

мъжки бански