Натуралните шампоани са идеални за обичащите природата. Продуктите с натурални съставки са идеални за всеки проблем, който бихте могли да имате. Още в древността са се използвали билки, витамини и масла, за да може да се спомогне за красивата, гъста и здрава коса, която да пленява. Inaessentials се гордеят с натуралния състав и възможността без химия да се радвате на разкошни резултати. Важно е да приемате всичко, което природата ви предоставя и да се доверявате повече на натуралните съставки, а кожата и скалпа ви скоро ще ви се отблагодарят.

Как да изберете?

Шампоаните с натурални съставки често са смятани за по-неефективни, от тези с химия и безброй съставки, на които често не можем да прочетем и името. Но това не е вярно, натуралните съставки са най-близки до нас хората и е логично да използваме даровете от природата по всеки възможен начин. Такъв избор можете да направите и за шампоаните си. Малко жени имат представа, че от хигиената на скалпа зависи и това как изглежда цялата коса по дължината. Затова шампоаните са първият важен избор при желанието да подобрите състоянието на косата си.

Ако изберете да използвате шампоан с роза вероятно косата ви се накъсва повече и имате нужда от цялостна регенерация, освежаване и заглаждане на косъма. Този шампоан е смесица от био розово масло, арганово масло, масло от макадамия и бабасу. Обогатен е с витамин A,E,D – Panthenol и лозов екстракт за пълно подхранване на скалпа.

Копривата е всеизвестен лечител за какви ли не кожни раздразнения и богатство за косата. Шампоанът с коприва е смесица от екстракт от коприва, био масло от маточина, био масло от мента и арган, който подсилва издръжливостта на косата, стимулира растежа и се бори активно срещу косопада. Обогатен е с витамини A, E, B3, D-Panthenol, както и соеви, и пшенични протеини за най-добро действие върху скалпа.

Лавандулата, този еликсир за успокоение е не само такъв, но активна част в лавандуловия  натурален шампоан от Inaessentials.com, който активно се бори с отделянето на себум, като в състава си има витамин А + Е, екстракт от стъблото на ябълка Фуджи, което успокоява и намалява раздразнението върху скалпа, а за да се насладите на трите шампоана, може да поръчате онлайн, с бърза доставка и възможност да ви бъде възстановена сумата, ако не сте доволни от продуктите.

Натуралният избор

Все повече дами се доверяват на натуралната козметика за лице, тяло и коса, като с усмивка приемат всяка нова натурална съставка и разбираемото съдържание на всеки продукт. Не само за дамите, но и за техните семейства е важно да се сдобиват с продукти, които нямат химии, които да се отразяват зле на тялото им и да се натрупват в организма им. Точно затова, влизайки във вашите семейства, грижейки се за най-деликатните зони, от Inaessentials ви предоставят най-нежните измивни продукти, които да подобрят състоянието на косата ви и да се погрижат за билкова арома-терапия в банята. Насладете се на чисти продукти и лек състав, без парабени, сулфати, оцветители, силикони и изкуствени аромати.