оригинален марков парфюм

За да може да получите истински аромат, който да се задържи дълго време е важно да намерите магазин, който да ви предостави оригинални маркови парфюми. Купуването на фалшив може дори да навреди на здравето ви, както и да дадете сума, която не отговаря на качеството, което търсите. В днешната статия ще ви помогнем да откриете разликата между оригиналния и фалшивия парфюм.

Разгледайте добре опаковката

За да може да сте сигурни, че получавате истински парфюм е важно да разгледате опаковката. По нея лесно може да разберете дали сте взели оригинален парфюм. Обърнете кутията на обратно и вижте дали е сгъната идеално. Оригиналите кутии за парфюми трябва да са идеални, за да може да запазят продукта. Това включва и перфектното сгъване на кутията, както и уплътняващите картони около самия парфюм. Марковата парфюмерия трябва да бъде правилно съхранявана, за да може да запази целостта си стигайки до вас.

Внимавайте с цвета и капачката на парфюма

Цветът на парфюма може да бъде добра индикация за оригиналността му. Много често се използва боя, която да оцвети продукта, за да може да се доближи максимално до цвета на оригиналния парфюм. Обикновено парфюмите, които са с ярък цвят са фалшиви и вземайки предвид другите фактори – опаковка, изработка и дори самото шише, може да направите правилния избор.

Капачката на парфюма може да бъде индикация за фалшив продукт, ако тя е не симетрична. Единственият начин да бъдете заблудени от нея, е ако самата капачка на оригиналния парфюм е с нестандартен дизайн.

Още индикации за разпознаване на фалшив парфюм

Фалшивият марков парфюм може да бъде с различни индикации. Един от тях е серийният номер, който трябва да бъде посочен на дъното. Много често серийният номер е залепен на бутилката, ако той е фалшив, затова е добре да обърнете внимание именно на това.

Шишенцето също може да бъде индикация за фалшив продукт. За да може да сте сигурни, че е оригинален трябва всички негови краища да бъдат идеално заоблени, гладки и здрави.

Ароматът, вероятно е най-добрият начин да разберете за оригиналността на парфюма, който сте избрали. Разбира се, има случаи, в които не може да го отворите и да разберете аромата му, но в случаите, в които можете е добре да го направите. Ако усетите силен аромат на спирт това може да е индикация за фалшив аромат. Друг вариант е да се напръскате и да усетите последващите нотки. Ако той се изменя силно, то най-вероятно реагира зле с кожата ви и не се запазва за дълго време.

Изключително важно е да може да разпознавате фалшивия от оригиналния парфюм. По този начин ще си предоставите страхотен аромат, който ще се запази за дълго време и ще може да се насладите на всяка нотка.

Опитайте се да го разпознаете по опаковката, както може по капачката на шишето и дори серийния номер, който трябва да е гравиран върху шишето или самата опаковка. Ако имате възможност да го тествате, го направете, за да сте напълно сигурни в качеството на любимия ви или новия ви парфюм. Доверявайте се само на проверени доставчици, които ще ви предоставят най-доброто качество.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Послени публикации