Знаете ли кое е по-лошо от това да нямате интернет? Да имате БАВЕН интернет!

Казват, че не познаваш истински човек преди да си видял реакциите му, докато интернетът е слаб,а ние напълно подкрепяме това твърдение! Събрали сме някои от най-големите тревоги на всеки човек, който има злочестата съдба да се сблъска с бавен интернет. Ето кои са те:

1. Безграничен оптимизъм

Едва ли има някой на този свят, чиято вяра е по-силна от тази на човек, който очаква интернет скоростта му да се появи, или подобри. С трепет наблюдаваш скоростта си на сваляне и измерваш колко време по-точно ще отнеме да изтеглиш този филм, или недай си боже – игра. Ако случайно интернетът спре, по време на самото теглене, много често се налага да изживееш и един от най-големите си страхове, а именно…

2. RESTART

Стигнал си до някъде, вижда се светлина в края на тунела, но накрая интернетът ти спира и се налага да рестартираш своя компютър. Както знаем, рестартът на компютъра ви помага за всеки един проблем, независимо дали е хардуерен или софтуерен. Но ако трябва да сме напълно честни с вас, не помага за ускоряването на интернет скоростта, затова и не можем да си обясним защо хората продължават да го правят 🙂

3. Buffering

Филмът не може да бъде свален на време, затова прибягваш до алтернативана – ще гледаш онлайн! Чипсът е сложен на масата, краката също, лампата е загасена, пускаш филма и ….buffering. Недай си боже да е романтична вечеря на по филм. Тогава поне няма само ти да се ядосваш на замразената картина на екрана.

4. Online gaming

Играта е в своя пиков момент. На косъм сте да победите с твоя отбор, числено превъзхождате конкуренцията и…интернетът ти е толкова бавен,ч е те изхвърля от играта. Не само, че не можеш да приключиш с отбора си, но и повечето игри имат наказателни точки за участниците, които излизат от битка по този начин.

5. Customer Care

Да, това са служителите на интернет доставчика ти, с които се чуваш по-често, от колкото със собствените ти родители. Също толкова често те питат и „А рестартирахте ли Вашия рутер?“ и така, докато накрая просто не решите, че е крайно време да смените своя доставчик.

Бързият интернет не е лукс през 2018, а нещо напълно и лесно достижимо, просто трябва да направите добро проучване, за да не се налага да преживявате често някоя от горните точки. Успех!